fbpx

Säg hej till våra stjärnor!

På Koncepta jobbar alla säljare för någon av våra olika uppdragsgivare, och till skillnad från många andra så säljer vi inte produkter, utan här hjälper vi våra uppdragsgivare att värva medlemmar. Som anställd hos oss har du en rad olika förmåner. Se vilka säljtjänster vi har ute nedan. 

Vi möter: Axelina, Kommunikatör

Det har blivit dags att ta tempen på vår nya kommunikatör, Axelina.

Vi möter: Eldin Kajdic, Social Media Manager

Det har blivit dags att ta tempen på vår nya Social Media Manager, Eldin Kajdic.

Peter Gustafsson, Systemutvecklare

Vi möter: Peter Gustafsson, systemutvecklare

Vi har äntligen en intern systemutvecklare på plats. Låt oss lära känna Peter Gustafsson lite bättre.

Möt Maurice Kasto, säljkonsult

Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Maurice Kasto, säljkonsult.

Möt Nina Neste, rekryteringsansvarig

Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Nina Neste, rekryteringsansvarig.

Möt Daniel Ayaz, säljkonsult

Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Daniel Ayaz, säljkonsult.

Möt Emelie Falk, Administratör

Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. Först ut är Emelie Falk,

Vi möter: Lina Fredriksson, kommunikatör och fotograf

Det har blivit dags att lära känna vårt senaste tillskott i design- och kommunikationsgruppen, Lina Fredriksson, lite bättre. På fritiden letar hon hus och klappar på sin katt Zigge, och på jobbet jonglerar hon kreativt skapande, GDPR och fotografering. Möt tjejen som är Konceptas nya stjärna bakom kameran.

Vi möter: Martin Loquist, Webbutvecklare

Martin Loquist är webbutvecklare och det senaste tillskottet i design- och kommunikationsgruppen hos oss på Koncepta. Martin är född och uppvuxen i Stockholm men flyttade till Örebro för snart åtta år sedan. Möt killen som väljer Mac före PC men Android före iPhone, och som tycker att cykeln är det bästa transportmedlet.

Nina Neste - Koncepta

Vi möter: Nina Neste, rekryteringsansvarig

Konceptas nya rekryteringsansvarig heter Nina Neste och kommer ursprungligen från Finland. Hon har jobbat på Nordea i elva år med allt från försäljning till verksamhetsutveckling, och även som kontorschef. Närmast kommer hon från bemanningsbranschen på StudentConsulting där hon var affärschef för Örebro och Karlstad.

Hur är det att jobba som säljare?

Tack vare en stor säljorganisation med en mångårig erfarenhet kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en effektiv och behovsanpassad försäljning. Vi anser oss ha marknadens bästa säljkår, och då krävs det av oss att vi alltid stävar efter att bli ännu bättre, därför genomför vi regelbundna kvalitetsuppföljningar och förstärker personalens kompetens och deras engagemang för våra uppdragsgivare.

Lediga tjänster

Säljare till Koncepta

Jobbar du med något annat än sälj utan att få lön för mödan? Kanske känner du att du alltid har velat prova på försäljning men inte haft möjlighet för att du inte har erfarenhet? Eller är du arbetssökande och kanske till och med precis har förlorat ditt jobb på grund av det ekonomiska läget? Eller redan är en vass säljare men letar efter något annat? Oavsett vilket, så kan vi garantera att vi kan ge dig Örebros bästa arbetsplats, trevligaste kollegor och definitivt ett annorlunda säljjobb.

SäljÖrebro

Säljare till Nattvandrarna Sverige

Vill du vara med och bidra till ett säkrare samhälle? Ett samhälle med mindre kriminalitet och möjlighet till att gå ut på kvällarna utan att känna någon oro för att bli överfallen eller skjuten? Vi behöver mer säljare till vår uppdragsgivare Nattvandrarna Sverige, är du den vi söker?

SäljÖrebro

Säljare till vår uppdragsgivare Småföretagarnas Riksförbund

Älskar du sälj och brinner för företagande och entreprenörskap? Du kanske har planer på att driva eget men vill först lära dig sälj? Eller vill du bara ta nya steg i karriären och arbeta på ett företag som ger dig alla möjligheter att bli den bästa versionen av dig själv? Då är denna tjänst perfekt för dig!

SäljÖrebro