fbpx

Kontakta oss

Vill du börja jobba för en av marknadens bästa säljbolag och arbeta med världens finaste kollegor? Eller sitter du kanske med en idé och vill ha hjälp att utveckla ditt varumärke? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss.

Karriär

Undrar du hur livet i Svarta Borgen ser ut? Under karriär finner du som är sugen på att bli säljare hos oss mycket bra information om våra anställda, hur en dag ser ut på Koncepta och vilka lediga tjänster som finns hos oss!

Vad gör vi?

Vi anser oss ha marknadens bästa säljkår med cirka 100 säljare som levererar resultat på en nivå som inget annat företag gör. Se vilka mer tjänster vi tillhandahåller.

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya anställda till Koncepta. Vi har idag marknadens bästa säljkår med cirka 100 säljare som är fördelade i olika säljteam för våra olika uppdragsgivare. Se vilka tjänster som finns ute!

Söker du en specifik anställd hos oss?

Ring eller skicka ett mejl!

Växel

0200-211 711

Mejl till Koncepta

namn.efternamn@koncepta.se

Vårt kontor

Adress

Radiatorvägen 14
702 27 Örebro

Svarta borgen

Svarta borgen går nästan att ta med i listan ”De sju underverken”. Den svarta byggnaden belägen i Aspholmen är utan tvekan Örebros häftigaste kontorsbyggnad och är fyra våningar högt med en stor takterrass på taket. Här sitter cirka 130 drivna säljare i sina egna kontor och levererar som inget annat företag gör, vi kan med säkerhet säga att vi besitter Sveriges bästa säljkår!

Välkommen till Svarta borgen!

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.

Visselblåsning

Här kan du som har en arbetsrelaterad koppling till Svenska Affärskoncept AB rapportera om missförhållanden av allmänt intresse inom företaget.