fbpx

Livet som säljare på Koncepta

Är du nyfiken på att jobba som säljare? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och vilka förmåner vi erbjuder våra anställda.

Förmåner för våra anställda

Eget kontorsrum

Som säljare hos Koncepta jobbar du inte i öppna kontorslandskap utan alla anställda har ett eget kontorsrum. Egna kontor ger våra anställda möjligheten att vara sig själva och att uppnå sina mål.

Endast företagskunder

På Koncepta ringer du inte till privatpersoner och vi använder oss inte av auto dialers. Du ringer företag i din takt på ditt kontorsrum, genom uppdaterade kundlistor.

Utbildning och coachning

Vi utbildar alla våra säljare och coachar dig kontinuerligt i din utveckling som säljare. Vi har coacher på varje avdelning som stöttar och hjälper alla våra säljare att lyckas.  

Mer tid till annat

Vi jobbar bara dagtid, måndag till fredag klockan 08.00 till 16.30. Alltså inga kvällar, helger eller röda dagar. Som säljare har du även möjlighet att sluta tidigare beroende på din försäljning och vilka nivåer du uppnår. 

På så sätt kan du få mer tid till annat som till exempel familj, träning eller något annat du tycker om att göra.  

Kollektivavtal

Trygga grundvillkor för din anställning och möjlighet att påverka på arbetsplatsen – vill du jobba utan det?

Det tycker vi inte att du ska göra. Därför har vi kollektivavtal med Unionen.

Grundlön samt provision

Som säljare hos oss har du en grundlön på 23 054 kr. Efter det har vi inga gränser för hur mycket våra säljare får sälja eller tjäna.

Därför kan du genom våra provisionsnivåer tjäna riktigt stora pengar om du verkligen är aktiv och engagerad i din försäljning.  

Friskvårdsbidrag

Vi på Koncepta inser vikten av att upprätthålla en balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi förstår att tid för reflektion, återhämtning och friskvård är avgörande för att man ska må bra och trivas på jobbet.

Därför är vi stolta över att erbjuda ett generöst friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Möt våra stjärnor!

Vi på Koncepta är stolta över vår gemenskap och våra olikheter. Möt några av våra anställda och läs om varför just de trivs på Koncepta.

Vad säger dina framtida kollegor?

Bli en del av Koncepta!

Säljare till vår uppdragsgivare Småföretagarnas Riksförbund

Älskar du sälj och brinner för företagande och entreprenörskap? Du kanske har planer på att driva eget men vill först lära dig sälj? Eller vill du bara ta nya steg i karriären och arbeta på ett företag som ger dig alla möjligheter att bli den bästa versionen av dig själv? Då är denna tjänst perfekt för dig!

SäljÖrebro

Säljare till Nattvandrarna Sverige

Vill du vara med och bidra till ett säkrare samhälle? Ett samhälle med mindre kriminalitet och möjlighet till att gå ut på kvällarna utan att känna någon oro för att bli överfallen eller skjuten? Vi behöver mer säljare till vår uppdragsgivare Nattvandrarna Sverige, är du den vi söker?

SäljÖrebro

Säljare till organisationen Giving People

Är du en självgående och driven individ som dessutom brinner för att hjälpa människor och vill vara med och förändra samhället till det bättre? Då är du perfekt till denna tjänst där du som säljare ska värva medlemmar som i sin tur sponsrar organisationen.

SäljÖrebro