fbpx

Livet som säljare på Koncepta

Vill du börja jobba för en av marknadens bästa säljbolag och arbeta med världens bästa kollegor? Eller har du kanske en idé och behöver hjälp med att utveckla ditt varumärke. Oavsett vilket, så kan vi hjälpa dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss.

Företag är dina kunder

På Koncepta ringer du inte till privatpersoner och vi använder oss inte av auto dialers. Du ringer företag i din takt på ditt kontorsrum, genom uppdaterade kundlistor.

Inga öppna kontorslandskap

Som säljare hos Koncepta arbetar du med fantastiska kollegor och grymma coacher. Vi jobbar inte i öppna kontorslandskap utan alla anställda har ett eget kontor. Egna kontor ger våra anställda möjligheten att vara sig själva och uppnå sina mål.

Tjäna hur mycket du vill!

Vi sätter inga gränser på hur mycket våra säljare får sälja eller tjäna, och därför kan du genom våra provisionsnivåer tjäna riktigt stora pengar om du verkligen är aktiv och engagerad i din försäljning.  

Vi utbildar alla våra säljare och coachar dig kontinuerligt i din utveckling som säljare. Vi har coacher på varje avdelning som stöttar alla våra säljare, oavsett nya eller erfarna, och som hjälper våra säljare att lyckas! 

Mer tid till annat

Vi jobbar bara dagtid, måndag till fredag klockan 08.00 till 16.30. Alltså inga kvällar, helger eller röda dagar. Som säljare har du även möjlighet att sluta tidigare om dagarna beroende på din försäljning och vilka nivåer du uppnår. 

På så sätt kan du få mer tid till annat som till exempel familj, träning eller något annat du tycker om att göra.  

Vad säger dina framtida kollegor?

Bli en del av Koncepta!

Säljare till vår uppdragsgivare Aktiv Skola

Just nu söker vi säljare till vår uppdragsgivare Stiftelsen Aktiv Skola. Om du är en driven och självgående person som kanske brinner lite extra för skolan eller frågor som grooming, mobbning och droger och vill göra en förändring - då är detta perfekt för dig!

SäljÖrebro

Säljare till Nattvandrarna Sverige

Vill du vara med och bidra till ett säkrare samhälle? Ett samhälle med mindre kriminalitet och möjlighet till att gå ut på kvällarna utan att känna någon oro för att bli överfallen eller skjuten? Vi behöver mer säljare till vår uppdragsgivare Nattvandrarna Sverige, är du den vi söker?

SäljÖrebro

Säljare till vår uppdragsgivare Småföretagarnas Riksförbund

Älskar du sälj och brinner för företagande och entreprenörskap? Du kanske har planer på att driva eget men vill först lära dig sälj? Eller vill du bara ta nya steg i karriären och arbeta på ett företag som ger dig alla möjligheter att bli den bästa versionen av dig själv? Då är denna tjänst perfekt för dig!

SäljÖrebro