fbpx

Följ med bakom kulisserna

På Koncepta jobbar alla säljare för någon av våra olika uppdragsgivare, och till skillnad från många andra så säljer vi inte produkter, utan här hjälper vi våra uppdragsgivare att värva medlemmar. Som anställd hos oss har du en rad olika förmåner. Se vilka sälj tjänster vi har ute nedan. 

Från bloggen

Konceptagalan 2023

Årets gala blev en grandslam för familjen Magnusson där både far och son kammade hem pris, julledigheten kommer sitta extra fint hos de i år.

Musikgeografi

Här kommer en rolig tävling inför helgen!

Öppet hus + Koncepta = Succé

Tisdag den 14e mars anordnade vi öppet hus för de som ville se hur vi har det på Koncepta.

Välkommen till öppet hus i Svarta Borgen!

Den 14 mars öppnar vi upp Svarta Borgen för dig som vill se hur det är att arbeta på Koncepta.

Hälsa och koncepta

Lunchföreläsning med Erik Hellmén

I tisdags hade Koncepta och Svarta Borgen besök av Erik Hellmén från RF-SISU som anordnade en föreläsning om hälsa. Över 40 anställda samlades för att lyssna och flera återvände till sin vardag med grym och nyttig information om kost och träning.

Konceptagalan 2022

Efter två år med digitala galor fick vi äntligen återförenas på slottet igen. Det blev en fantastisk decemberkväll fylld av glitter, glamour och underhållning.

Konceptagalan 2020

I år blev det förstås ingen gala på Örebro slott, i stället anordnades en digital miniversion av Konceptagalan på Svarta Borgen i fredags. Alla medarbetare satt uppkopplade i sina egna rum och kunde se prisutdelningar och roliga upptåg på skärmen.

Vilken säljavdelning regerar på Svarta Borgen?

I fredags skulle det avgöras vilken avdelning som egentligen är bäst. AS, SFR, GVP eller kanske kombon NV/NTM?

Konceptagalan 2019

För tredje året i rad lyser vi upp december med en kväll fylld av glitter och glamour på Örebro slott. Galan var som vanligt fantastiskt bra uppstyrd och varenda detalj var genomtänkt av festfixarna. Wow, vilken lyckad kväll det blev!

Filmer från oss på Koncepta

Bli en del av oss!

Säljare till vår uppdragsgivare Småföretagarnas Riksförbund

Älskar du sälj och brinner för företagande och entreprenörskap? Du kanske har planer på att driva eget men vill först lära dig sälj? Eller vill du bara ta nya steg i karriären och arbeta på ett företag som ger dig alla möjligheter att bli den bästa versionen av dig själv? Då är denna tjänst perfekt för dig!

SäljÖrebro

Kommunikatör med foto- och filmkunskaper – vikariat

Är du en kreativ kommunikatör som har kompetensen och viljan att jobba brett med kommunikation samt är duktig på foto, film och layout? Vi söker nu en mångsidig kreatör till ett heltidsvikariat i vårt marknads- och kommunikationsteam.

KomÖrebro

Säljare till organisationen Giving People

Är du en självgående och driven individ som dessutom brinner för att hjälpa människor och vill vara med och förändra samhället till det bättre? Då är du perfekt till denna tjänst där du som säljare ska värva medlemmar som i sin tur sponsrar organisationen.

SäljÖrebro