fbpx

Vilken säljavdelning regerar på Svarta Borgen?

Vilken säljavdelning regerar på Svarta Borgen?

I fredags skulle det avgöras vilken avdelning som egentligen är bäst.
AS, SFR, GVP eller kanske kombon NV/NTM?

Morgonen började med att avdelningarna i samlad tropp tågade ut på gräsmattan där den första tävlingen skulle gå av stapeln. Några kom med självsäkra hejarop, andra med skönsång – och samtliga med en rejäl tävlingsanda och vinnarlust. Eftersom det var en varm och solig dag och huvudbonad krävdes fick vi också se prov på många kreativa utstyrslar. Redan här förstod man alltså att det skulle bli en dag utöver det vanliga, och det var svårt att säga om det var publiken eller de tävlande som hade roligast när representanter från varje avdelning gjorde upp i bland annat:

Säckhoppning
Kasta prick med ärtpåsar
Slå i en spik i en stubbe
Flip cup
Sortera Ahlgrens bilar
Sortera kortlek
Spotta groda
Kasta stövel

Mellan grenarna hanns det, tro det eller ej, med lite vanligt jobb, och även där hade man chansen att samla ihop viktiga poäng. Efter en välförtjänt hamburgerlunch och fler tävlingar var det dags för aw, och där skulle bästa partytrickaren utses. Kan tala om så mycket som att köksknivar, apelsinögon och stand up var några av ingredienserna, men i övrigt får vi nog nöja oss med att säga att ni som var där, ni vet!

När alla poäng var räknande stod det till slut klart att det vinnande laget var NV/NTM. Stort grattis till er, ni äger Svarta Borgen!
Vilken dag det blev! Tack till alla som var med, och bra kämpat allihop!

I prispotten låg en trevlig lunch på Sommarro som avdelningen får avnjuta tillsammans den här veckan, och ett rejält klirr i hitta-på-något-kul-tillsammans-kassan.