fbpx

Koncepta tipsar

Efter många år i branschen vet vi exakt vad som funkar – och vad som inte gör det. Nedan följer våra bästa tips på hur man blir en riktigt duktig säljare. Feel free att härma allt.

Från bloggen

Varför du ska stå upp och jobba

Visste du att du kan öka din försäljning bara genom att stå upp och jobba?

Vad gör en säljkonsult?

Det kan ju se lite olika ut på olika arbetsplatser men hos oss innebär det att man ringer till företag för att värva medlemmar och stödföretag åt någon av våra uppdragsgivare. Vissa ringer upp emot 200 samtal per dag, andra tar det i ärlighetens namn mer chill. Men ju fler samtal man gör per dag desto större är chansen till försäljning – och mer försäljning betyder mer i lön.

Säljtips – så tar du dig ur en formsvacka

En bra säljare är ofta en tävlingsinriktad person med hög motivation och stor drivkraft. Som säljare är man också van vid att ställa höga krav på sig själv för att nå sina mål, men precis som i alla yrken har man förstås ibland perioder när motivationen inte är på topp.

Så löser du din säljdipp

Precis som i alla yrken känner man ibland att motivationen tryter. Hur man än gör fungerar det inte och till slut märker man att försäljningen går neråt. Man behöver tips som faktiskt fungerar i praktiken.

Bemöt invändningar som en stjärnsäljare

Utan invändningar skulle telefonförsäljning i princip vara detsamma som ordermottagning. Professionella telefonförsäljare accepterar och nästan välkomnar invändningar som en utmaning och ser möjligheter i stället för hinder.

Hur du undviker att hamna i tjatfällan

Appar som Truecaller och liknande gör att vi säljare behöver ringa fler samtal per dag för att nå våra mål. I genomsnitt måste vi prata med 50 kunder varje dag för att sätta två order om dagen.

Biggest no-no’s i försäljning

För att bli en bra säljare måste man hitta sin egen stil, det som funkar för dig kanske inte alls går lika bra för någon annan. Det finns mängder med tips på vad du ska göra för att bli en bra säljare, men inte lika många som tar upp vad du absolut inte bör göra.

5 tips för att lyckas med telefonförsäljning

Niklas Falk är företagets VD, han provade på jobbet som säljare första gången redan när han var 14 år. Efter många år i branschen vet han exakt vad som funkar - och vad som inte gör det. Nedan följer Niklas bästa tips på hur man blir en riktigt duktig säljare.

Hur är det att arbeta som säljare på Koncepta?

Som säljare på Koncepta arbetar du med fantastiska kollegor och duktiga coacher. Vi jobbar inte i öppna kontorslandskap utan varje säljare har sitt eget kontor. Ett eget kontor ger våra anställda möjligheten att vara sig själva och uppnå sina mål.

Bli en del av oss!

Säljare till vår uppdragsgivare Aktiv Skola

Just nu söker vi säljare till vår uppdragsgivare Stiftelsen Aktiv Skola. Om du är en driven och självgående person som kanske brinner lite extra för skolan eller frågor som grooming, mobbning och droger och vill göra en förändring - då är detta perfekt för dig!

SäljÖrebro

Säljare till vår uppdragsgivare Småföretagarnas Riksförbund

Älskar du sälj och brinner för företagande och entreprenörskap? Du kanske har planer på att driva eget men vill först lära dig sälj? Eller vill du bara ta nya steg i karriären och arbeta på ett företag som ger dig alla möjligheter att bli den bästa versionen av dig själv? Då är denna tjänst perfekt för dig!

SäljÖrebro

Säljare till Nattvandrarna Sverige

Vill du vara med och bidra till ett säkrare samhälle? Ett samhälle med mindre kriminalitet och möjlighet till att gå ut på kvällarna utan att känna någon oro för att bli överfallen eller skjuten? Vi behöver mer säljare till vår uppdragsgivare Nattvandrarna Sverige, är du den vi söker?

SäljÖrebro