fbpx

Om oss

Koncepta förser företag med olika typer av tjänster – bland annat sälj, kommunikation, ekonomi och IT. Vi är vad man kallar ett bemanningsföretag där vårt främsta led är försäljning. Vi har i dag över 100 anställda som jobbar med sälj, och vi anser oss ha marknadens bästa säljkår samt vara den främsta leverantören av telemarketing. Det betyder att vi alltid måste sträva efter att bli ännu bättre.

Tjänster

Bakom kulisserna

Karriär

Undrar du hur livet i Svarta Borgen ser ut? Under karriär hittar du som är sugen på att bli säljare hos oss mycket bra information om våra anställda, hur en dag ser ut på Koncepta och vilka lediga tjänster som finns hos oss!

Bakom kulisserna

Vad händer i Svarta Borgen egentligen? Här är en dag aldrig sig lik och med fantastiska kollegor runt dig så har du aldrig tråkigt på jobbet! Se vad vi på Koncepta har på gång och vad vi gör för något under dagarna. 

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya anställda till Koncepta. Vi har idag marknadens bästa säljkår med cirka 100 säljare som är fördelade i olika säljteam för våra olika uppdragsgivare. Alla våra säljare har olika bakgrunder, är i blandade åldrar från 20 till 70 år, och vi har en fantastisk gemenskap som bidrar till att göra Koncepta till Örebros bästa arbetsplats! Titta gärna närmare på vilka lediga tjänster vi har just nu.