fbpx

Om oss

Koncepta förser företag med olika typer av tjänster – bland annat sälj, kommunikation, ekonomi och IT. Vi är vad man kallar ett bemanningsföretag där vårt främsta led är försäljning. Vi har i dag över 100 anställda som jobbar med sälj, och vi anser oss ha marknadens bästa säljkår samt vara den främsta leverantören av telemarketing. Det betyder att vi alltid måste sträva efter att bli ännu bättre.

Tjänster

Bakom kulisserna

 • Vi möter: Axelina, Kommunikatör

  Det har blivit dags att ta tempen på vår nya kommunikatör, Axelina.

  Konceptagalan 2023

  Årets gala blev en grandslam för familjen Magnusson där både far och son kammade hem pris, julledigheten kommer sitta extra fint hos de i år.

  Öppet hus + Koncepta = Succé

  Tisdag den 14e mars anordnade vi öppet hus för de som ville se hur vi har det på Koncepta.

 • Välkommen till öppet hus i Svarta Borgen!

  Den 14 mars öppnar vi upp Svarta Borgen för dig som vill se hur det är att arbeta på Koncepta.

  Hälsa och koncepta

  Lunchföreläsning med Erik Hellmén

  I tisdags hade Koncepta och Svarta Borgen besök av Erik Hellmén från RF-SISU som anordnade en föreläsning om hälsa. Över 40 anställda samlades för att lyssna och flera återvände till sin vardag med grym och nyttig information om kost och träning.

  Konceptagalan 2022

  Efter två år med digitala galor fick vi äntligen återförenas på slottet igen. Det blev en fantastisk decemberkväll fylld av glitter, glamour och underhållning.

 • Vi möter: Eldin Kajdic, Social Media Manager

  Det har blivit dags att ta tempen på vår nya Social Media Manager, Eldin Kajdic.

  Peter Gustafsson, Systemutvecklare

  Vi möter: Peter Gustafsson, systemutvecklare

  Vi har äntligen en intern systemutvecklare på plats. Låt oss lära känna Peter Gustafsson lite bättre.

  Möt Maurice Kasto, säljkonsult

  Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Maurice Kasto, säljkonsult.

Karriär

Undrar du hur livet i Svarta Borgen ser ut? Under karriär hittar du som är sugen på att bli säljare hos oss mycket bra information om våra anställda, hur en dag ser ut på Koncepta och vilka lediga tjänster som finns hos oss!

Bakom kulisserna

Vad händer i Svarta Borgen egentligen? Här är en dag aldrig sig lik och med fantastiska kollegor runt dig så har du aldrig tråkigt på jobbet! Se vad vi på Koncepta har på gång och vad vi gör för något under dagarna. 

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya anställda till Koncepta. Vi har idag marknadens bästa säljkår med cirka 100 säljare som är fördelade i olika säljteam för våra olika uppdragsgivare. Alla våra säljare har olika bakgrunder, är i blandade åldrar från 20 till 70 år, och vi har en fantastisk gemenskap som bidrar till att göra Koncepta till Örebros bästa arbetsplats! Titta gärna närmare på vilka lediga tjänster vi har just nu.