fbpx

Telemarketing

Står ni och stampar med era försäljningssiffror? Ni kanske behöver ta in fler säljare? Vi på Koncepta har lösningen. Vi har levererat säljare till flera stora företag runt om i landet med fantastiska resultat. Vi paketerar en skräddarsydd lösning utifrån era specifika behov och mål.

Hur arbetar vi?

Tack vare en stor säljorganisation med en mångårig erfarenhet kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en effektiv och behovsanpassad försäljning. Koncepta har idag en bit över 100 säljare som arbetar i olika team. Dessa team arbetar enbart B2B, det vill säga att de enbart säljer till företag.

Vi anser oss ha marknadens bästa säljkår, och då krävs det av oss att vi alltid strävar efter att bli ännu bättre. Därför genomför vi regelbundna kvalitetsuppföljningar och förstärker personalens kompetens och deras engagemang för våra uppdragsgivare.

Vill ditt företag ha hjälp med säljande?

Säljare

Som säljare hos Koncepta arbetar du med fantastiska kollegor och duktiga coacher. Vi har inte ett öppet kontorslandskap utan varje säljare har sitt eget kontor som de själva ansvarar för. Vi tror på att alla har sitt eget sätt att jobba och att och att egna kontor hjälper våra anställda att kunna vara sig själva och uppnå sina mål.

Utöver det egna kontoret så har alla säljare möjlighet att sluta kl 12.00 om budgeten är uppnådd. Vi sötter inga gränser på hur mycket våra säljare får sälja eller tjäna, därför finns möjligheten att jobba ihop en månadslön på över 100.000 kronor om man verkligen vill.

Vi vill att våra säljare ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas med sitt jobb. Gör de ett bra jobb så kommer också våra uppdragsgivare att nå sina mål.

Vill du bli säljare?