fbpx

Säljare till Nattvandrarna Sverige

Vill du vara med och bidra till ett säkrare samhälle? Ett samhälle med mindre kriminalitet och möjlighet till att gå ut på kvällarna utan att känna någon oro för att bli överfallen eller skjuten? Vi behöver mer säljare till vår uppdragsgivare Nattvandrarna Sverige, är du den vi söker?

SäljÖrebro

Säljare till vår uppdragsgivare Aktiv Skola

Just nu söker vi säljare till vår uppdragsgivare Stiftelsen Aktiv Skola. Om du är en driven och självgående person som kanske brinner lite extra för skolan eller frågor som grooming, mobbning och droger och vill göra en förändring - då är detta perfekt för dig!

SäljÖrebro

Säljare till organisationen Giving People

Är du en självgående och driven individ som dessutom brinner för att hjälpa människor och vill vara med och förändra samhället till det bättre? Då är du perfekt till denna tjänst där du som säljare ska värva medlemmar som i sin tur sponsrar organisationen.

SäljÖrebro

Säljare till Koncepta

Jobbar du med något annat än sälj utan att få lön för mödan? Kanske känner du att du alltid har velat prova på försäljning men inte haft möjlighet för att du inte har erfarenhet? Eller är du arbetssökande och kanske till och med precis har förlorat ditt jobb på grund av det ekonomiska läget? Eller redan är en vass säljare men letar efter något annat? Oavsett vilket, så kan vi garantera att vi kan ge dig Örebros bästa arbetsplats, trevligaste kollegor och definitivt ett annorlunda säljjobb.

SäljÖrebro

Säljare till vår uppdragsgivare Småföretagarnas Riksförbund

Älskar du sälj och brinner för företagande och entreprenörskap? Du kanske har planer på att driva eget men vill först lära dig sälj? Eller vill du bara ta nya steg i karriären och arbeta på ett företag som ger dig alla möjligheter att bli den bästa versionen av dig själv? Då är denna tjänst perfekt för dig!

SäljÖrebro

Hur är det att arbeta som säljare på Koncepta?

Som säljare på Koncepta arbetar du med fantastiska kollegor och duktiga coacher. Vi jobbar inte i öppna kontorslandskap utan varje säljare har sitt eget kontor. Ett eget kontor ger våra anställda möjligheten att vara sig själva och uppnå sina mål.

Kollegor diskuterar försäljning

Följ med bakom kulisserna

Hos oss är en dag aldrig den andra lik. Det enda som är helt säkert är att säljarna säljer! Men hur ser en säljares vardag ut? Vad äter en säljare till frukost? Hur mycket sover en säljare? Hur långt springer en säljare? Svaren finner du i vår Bakom kulisserna-del.