fbpx

Konceptagalan 2020

Konceptagalan 2020

I år blev det förstås ingen gala på Örebro slott, i stället anordnades en digital miniversion av Konceptagalan på Svarta Borgen i fredags. Alla medarbetare satt uppkopplade i sina egna rum och kunde se prisutdelningar och roliga upptåg på skärmen. Niklas var konferencier och Petra höll till i ”green room” dit vinnarna en och en fick komma och hämta priser och hålla tacktal.

Vinnarna var:

Årets kompis: Martin Braf
Årets föredöme: Anders Svahnström
Årets nykomling: Martin Sunesson
Årets hederspris: Nina Neste
Årets NV:are: Anders Backman
Årets SAS:are: Anders Höjd
Årets GVP:are: Jaana Andersson
Årets SFR:are: Maurice Kasto

(Man skulle med andra ord ha hetat Anders eller Martin. 😉)

Under galan pågick också en frågelek med jultema, och om man trodde sig veta de rätta svaren på frågorna som Niklas ställde skulle man skicka ett sms till Jonas. Han fick totalt inte mindre än 154(!) sms, men vinnarna var de som först skickade in det rätta svaret på respektive fråga.

Nedan följer frågorna, de rätta svaren och vinnarna:

Vad är det som har hänt när Långbens majskolv plötsligt förvandlas till popcorn i Kalle Ankas jul?
Långben råkar stoppa gaffeln i ett eluttag
Vinnare: Vildan Kaleli

Vad är CGs favorit på julbordet?
Köttbullar
Vinnare: Annelie Viberg

Vilken är Catrines favorit på Kalle Ankas jul?
Ferdinand
Vinnare: Andreas Molander

Vad har Petra för smeknamn på Niklas?
Hittepå-Håkan
Vinnare: Sandra Celik

Vilka två kända Disney-figurer har Petra på ett nattlinne?
Piff och Puff
Vinnare: Bengt Öhlund

I vilket land firade Jonas jul 2019?
Sverige
Vinnare: Ingen

Efter att ha gått igenom alla sms kan man konstatera att frågorna inte var så lätta. Oroväckande många gissade till exempel att CGs favorit på julbordet var rom eller snaps 😉, och inte en enda trodde att Jonas hade firat jul i Sverige. Många gissade på varma resmål med dykvänligt vatten som till exempel Indonesien och Tahiti. (Kul att många tror att jag är så exotisk!, hälsar Jonas.) Flest gissningar kom det dock in på Niklas smeknamn, bland annat Gosegrisen, Nicke Lilltroll, Lille Skojaren och Pinocchio. Oh well…who knows egentligen. 😉

Efter galan bjöds det på jultallrik från Svalan.