fbpx

Vi möter: Eldin Kajdic, Social Media Manager

Vi möter: Eldin Kajdic, Social Media Manager

Fem snabba med Eldin

Morgon eller kväll?
Kväll

Hockey eller fotboll?
Fotboll

Utegym eller innegym?
Innegym

Pizza eller hamburgare?
Hamburgare

PC eller MAC?
Potato potato

Hur ser din roll på Koncepta ut?

Jag kommer arbeta med sociala medier samt marknadsföring på Koncepta, med fokus på rekrytering. Vi har spännande grejer på gång och ett supergäng som kompletterar varandra otroligt bra! Så håll utkik på hemsidan och våra kanaler för nästa år kommer det hända grejer!

Vad har du gjort innan du började här?

Innan jag kom hit så var jag på ett företag som heter Platinumcars där jag var digitaliseringschef/Ansvarig eller CTO, kalla det vad man vill. Jag ansvarade för företagets digitaliseringsprocess och e-handel. Kul jobb och sköna kollegor som har nu blivit vänner för livet. Men efter detta tog jag en liten paus för att vara med min dotter och sambo i några månader, vi reste runt och njöt av livet. Vilket var välbehövligt då man inte fick se henne så mycket första månaderna.

Vad är det roligaste med att jobba med marknadsföring?

Det går så jäkla snabbt, ena dagen så är en kanal och trend populär medan nästa dag så är det andra bullar. Digital marknadsföring förändras konstant, ena dagen är sig aldrig likt. En annan sak är att marknadsföring är grunden i allt annat arbete, lyckas vi med en kampanj då vet vi med säkerhet att det kommer gå bra för säljarna och går det bra för säljarna så går det bra för företaget.

Vilka utmaningar stöter du på i ditt jobb?

Många skulle nog säga GDPR, men vi har grymma content creators på Koncepta så jag behöver inte oroa mig för att ta kort eller filma fel person. Men jag som strateg skulle säga att marknadsföring förändras hela tiden. Kolla på marknadsföring för 10 år sedan och idag. Det har hänt otroligt mycket på den korta tiden, vissa kanaler som vi förlitar oss på idag använde man inte då. Kollar man 10 år fram så tror inte jag att internet kommer vara en grej utan då kommer web3 vara aktuellt och vi kommer tycka det vi gör nu är arbetsprocesser från stenåldern. Så den ständiga förändringen är det absolut svåraste med mitt jobb.

Vi har förstått att du har ett stort sportintresse, berätta lite mer om det?

Jag har juggeblod så sport i alla dess former var viktigare än skolan och livet när man var liten. Det var alltid fotboll och formel 1 på helgen, tennis, hockey, handboll och basket på vardagarna. När det inte fanns någon sport man kunde se på då kunde man fokusera på livet. Men på sistone så har det blivit lite mindre (förutom nu när det är VM) just på grund av min dotter, men det blir en och annan repris på kvällarna innan man ska lägga sig om man har missat något viktigt.

När trivs och mår du som allra bäst?

När jag får vara med min familj, speciellt nu när jag har en dotter. Man ser livet på helt annat sätt och man inser att allt annat är oviktigt. En dag kommer jag lära henne allt om sport och sedan livet, men först sport!

Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara och varför?

En björn alla dagar i veckan. Världens mäktigaste djur! Se bara Björn Bröder för att förstå hur mäktigt djuret är.