fbpx

Möt Nina Neste, rekryteringsansvarig

Hur kommer det sig att du är med en film från Koncepta?

– Jag är mer än gärna med och visar hur bra vi har det så att även andra får upp ögonen för Koncepta. Vi har ju det så himla bra hos oss. 😊

Hur hamnade du på det här jobbet?

– För cirka sex år sedan bestämde jag mig för att helt byta spår i mitt arbetsliv, och gick då vidare från finansbranschen till HR, som egentligen var det jag ursprungligen var intresserad av att jobba med. Jag mellanlandade först på ett rekryteringsbolag som affärschef i ett halvår, tills jag hittade den här tjänsten på Koncepta. Jag fastnade faktiskt för en av våra filmer då jag letade efter ett medarbetarfokuserat företag där jag kunde trivas långsiktigt.

Varför har du stannat kvar?

– För att jag trivs så himla bra på Koncepta! Jag har jobbat på väldigt många ställen innan detta, och även på stora och välkända företag är det så lätt att tappa bort det grundläggande och människan i företaget, och det tycker jag inte att Koncepta har gjort. Dessutom så får jag jobba med personalfrågor vilket är otroligt givande och samtidigt komplext, vilket jag gillar.

Vad gör du helst när du är ledig?

– Mys och träning är min grej. Jag tränar, oftast, sju dagar i veckan, och när jag inte är på gymmet så myser jag helst med min familj.

Vill du också jobba hos oss på Koncepta? Just nu söker vi fler säljare så om du är intresserad av att bli en del av vårt härliga säljteam behöver du bara skicka in en intresseanmälan här nedan, sedan kontaktar vi dig inom kort.

Lediga tjänster