fbpx

Kom och träffa Koncepta!

Vill du veta hur man tjänar mycket pengar?

Torsdag 21 september klockan 10.00 öppnar vi upp Svarta Borgen!

Det här är ett tillfälle för dig att få en inblick i vad vi gör och hur våra säljares vardag ser ut. Samtidigt får du en möjlighet att känna om ett jobb som säljare hos oss skulle vara något för dig.

Vi kommer att berätta om företaget och om vad det innebär att jobba som säljare på Koncepta. Du kommer även få möjlighet att kika runt i lokalerna och bekanta dig med några av våra fantastiska säljare.

Anmäl dig här

Tack för din anmälan!

Detta fält måste fyllas i.
Detta fält måste fyllas i.

Möt våra stjärnor!

Vi på Koncepta är stolta över vår gemenskap och våra olikheter. Möt några av våra anställda och läs om varför just de trivs på Koncepta.

Hur är det att arbeta som säljare på Koncepta?

Som säljare på Koncepta arbetar du med fantastiska kollegor och duktiga coacher. Vi jobbar inte i öppna kontorslandskap utan varje säljare har sitt eget kontor. Ett eget kontor ger våra anställda möjligheten att vara sig själva och uppnå sina mål.

Säljarnas vardag

 • Konceptagalan 2023

  Årets gala blev en grandslam för familjen Magnusson där både far och son kammade hem pris, julledigheten kommer sitta extra fint hos de i år.

  Öppet hus + Koncepta = Succé

  Tisdag den 14e mars anordnade vi öppet hus för de som ville se hur vi har det på Koncepta.

  Välkommen till öppet hus i Svarta Borgen!

  Den 14 mars öppnar vi upp Svarta Borgen för dig som vill se hur det är att arbeta på Koncepta.

 • Hälsa och koncepta

  Lunchföreläsning med Erik Hellmén

  I tisdags hade Koncepta och Svarta Borgen besök av Erik Hellmén från RF-SISU som anordnade en föreläsning om hälsa. Över 40 anställda samlades för att lyssna och flera återvände till sin vardag med grym och nyttig information om kost och träning.

  Konceptagalan 2022

  Efter två år med digitala galor fick vi äntligen återförenas på slottet igen. Det blev en fantastisk decemberkväll fylld av glitter, glamour och underhållning.

  Vi möter: Eldin Kajdic, Social Media Manager

  Det har blivit dags att ta tempen på vår nya Social Media Manager, Eldin Kajdic.

 • Peter Gustafsson, Systemutvecklare

  Vi möter: Peter Gustafsson, systemutvecklare

  Vi har äntligen en intern systemutvecklare på plats. Låt oss lära känna Peter Gustafsson lite bättre.

  Möt Maurice Kasto, säljkonsult

  Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Maurice Kasto, säljkonsult.

  Möt Nina Neste, rekryteringsansvarig

  Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Nina Neste, rekryteringsansvarig.