fbpx

Möt Lena Bengtsson, säljledare

Hur är det egentligen att jobba på Koncepta? I samband med lanseringen av våra reklamfilmer ställer vi några frågor till de medverkande för att få lära känna dem lite bättre. I dag träffar vi Lena Bengtsson, säljledare.

Hur kommer det sig att du är med i en film från Koncepta?

– Först tänkte jag mest att jag skulle vara juste och ställa upp om de inte fick med så många som de behövde. Jag trodde inte att det skulle vara så stort som det blev. Men det var riktigt kul faktiskt. Sen kanske det inte är riktigt lika kul att se sig själv på film… 

Hur hamnade du på det här jobbet?

– Jag började här för 15 år sen på månaden! Jag var mammaledig och hade inget jobb att gå tillbaka till. Min sons pappa ville också vara hemma med sonen och sa till mig att jag bara fick se till att hitta ett jobb. Jag var här på intervju och träffade Petra. Det gick ju bra och jag fick jobbet. MEN jag tänkte ju inte vara någon himla telefonförsäljare hela livet så jag sa hemma att jag skulle säga upp mig samma dag som barnets far gick tillbaka till arbetet efter pappaledigheten! Så blev det inte riktigt…

Varför har du stannat kvar?

– Jag skulle aldrig kunna få ett annat jobb med samma förmåner, tider och lön. Sen trivs jag väldigt bra. Det har självklart varit upp och ner för mig också genom åren, men de senaste fem åren har jag mått riktigt bra på jobbet!

Vad gör du helst när du är ledig?

– När jag är ledig tycker jag om att träffa vänner och bara umgås. Jag är ju självklart mycket med familjen. Men jag trivs även väldigt bra i mitt eget sällskap också…

Vill du också jobba hos oss på Koncepta? Just nu söker vi fler säljare så om du är intresserad av att bli en del av vårt härliga säljteam behöver du bara skicka in en intresseanmälan här nedan, sedan kontaktar vi dig inom kort.

Lediga tjänster