fbpx

Koncepta i Challengermode

Koncepta i Challengermode

Fem kollegor hos oss på Koncepta delar inte bara arbetsplats utan också intresset för gaming och e-sport. De har nu tagit initiativet till att delta som ett tävlande lag i Challengermode, en tävlingsplattform för e-sportsintresserade där man kan tävla i singelmatcher eller delta i turneringar. Det lag som representerar Koncepta i turneringen består av Sebastian Magnusson, Mahyar Samadi, Mathias Toivonen, Lars Åkerblad och Tobias Hummelgren, varav de två förstnämnda är initiativtagarna.

Challengermode går ut på att tävla mot lag från andra företag och genom samarbete och individuell skicklighet ta sig så långt som möjligt i spelet CS GO. Hittills har Konceptalaget vunnit tre av fyra spelade matcher, och totalt ska de spela åtta matcher – den sista matchen i gruppspelet går av stapeln den 16 april, därefter startar finalspelen. Klicka här för att se uppdaterat spelschema och följa resultaten.

Killarna ser tävlingen som en kul aktivitet som bedrivs utanför arbetstid och som uppmuntrar till ökad gemenskap på arbetsplatsen. Förväntningarna på hur långt de kan ta sig i tävlingen är höga. Att ta hem segern vore en stor bedrift, då de säger sig möta otroligt skickliga spelare och lag.

Klicka här för att se matcherna (som sänds på tisdagar) via streamingtjänsten Twitch. 

Vinnande lag av hela turneringen tar hem en ansenlig summa pengar som skänks till valfri välgörenhetsorganisation. Vilken organisation det representerade laget skulle välja att donera till är ännu inte bestämt, utan något de ska prata ihop sig om längre fram. Vi önskar killarna ett stort lycka till!