fbpx

Rooftop-häng

Sommar, sommar och sol – parasoll och skön stol. Vad mer kan man begära av en lunchtimme på jobbet? I fredags invigde vi takterrassen här på Svarta Borgen så varje dag när himlen är blå som viol ska vi sitta där och njuta av doften av kaprifol (nåja). När vintermörkret sänker sig så dystert på vår jord kan vi trösta oss med att vi har en schysst matsal som vi kan nyttja året runt.

En annan härlig sak är att vi alla har lunch samtidigt, vilket gör att man kan träffa kompisar från andra avdelningar och luncha tillsammans. Kanske dela en magisk hemlighet eller prata om det bästa vi vet (mat). Nästa gång regnet bara öser ner tänker vi på Niklas och allt han ger (säg ett företag med snyggare terrass!), eller så tar vi till ett litet knep, firar ner oss med ett rep och smiter hem. Tjipp tjipp!