fbpx

Glöm vabruari, här kör vi hälsoari!

Februari går i hälsans tecken på Koncepta. På alla avdelningar anordnas olika aktiviteter för att införa mer rörelse och motion i vardagen. Vi har bland annat tävlat i jägarvila, spelat padel och blivit serverade goda, gröna frukostar. Nästa vecka har vi bokat klättring på Tegelbruket och en stegtävling pågår för fullt. Vi erbjuds även några längre luncher för att den som vill ska hinna åka till gymmet och träna. Morgongympa, stående möten och stora fruktfat är förstås självklara inslag under de här veckorna.

Huvud, axlar, knä och tå – kämpa på!Musculus quadriceps femoris sattes på prov under torsdagens jägarvila. Längst stod vår rekryteringsansvarig Nina.Trots ett dignande grönsaksfat gick IT-Jonas all in på osten.Efter jobbet drog ett gäng iväg och testade padel. Padel är…svårare än det ser ut.