fbpx

How to set yourself up for success

Du vet, det är november, temperaturen ligger lite under nollan, kaffefiltret är slut och det går vattenkoppor på förskolan. Det känns helt enkelt inte riktigt som din dag. Men det finns några saker som du kan göra för att ge dig själv de bästa möjliga förutsättningarna för dagen. Det här Koncepta-gänget har full koll på vad de behöver göra för att deras dag ska bli så maxad som möjligt, läs och inspireras!
Obs! Detta är inte reklam för kaffe, även om man kan tro det. 😉

Magnus, säljchef
– För att min dag ska bli så maxad som möjligt är tre koppar kaffe före klockan 09:00 ett MÅSTE! Då kommer jag i form, och efter att jag har fått den energi jag behöver kan jag på ett uppmuntrande och positivt sätt heja igång mina medarbetare – som i sin tur ger mig skön energi tillbaka. En sådan dag vet jag att allt är möjligt.

Jennie, säljkonsult
– Jag tar med mig mitt spralliga och glada humör till jobbet för att få en så bra start på dagen som möjligt. Får att hålla energin uppe så blir det många koppar kaffe. Efter jobbet försöker jag se till att hitta på något roligt med min pojkvän, mina vänner eller min familj. På så sätt blir min dag maxad!

Victoria, säljchef
– För mig är det viktigt med egentid på morgonen, jag sitter gärna med tidningen och en kopp kaffe en stund. En bra start på dagen ger mig rätt förutsättningar, och när jag kliver upp tidigt får jag energi, jag mår inte bra av att sova för länge. Det är samma sak på helgerna, om jag sover längre än till klockan åtta en lördag har jag ”försovit” mig.

Jonas, IT-ansvarig
– Jag börjar alltid morgonen med att kolla igenom mailen och min to do-list så att jag vet hur jag ska lägga upp dagen. Det gör jag precis när jag har vaknat, alltså när jag fortfarande ligger kvar i sängen. Dessutom försöker jag att se varje uppgift som en utmaning, en utmaning där jag tävlar mot mig själv för att göra allt lite bättre, snabbare och effektivare. Under så kallade ”döperioder” när man väntar på något passar jag på att svara på mail, ringa ett samtal eller gå igenom chatten. Jag är ganska rastlös så det måste hända något hela tiden.

Anders, säljkonsult
– Jag börjar alltid dagen med solhälsningen och 20 armhävningar – därefter är jag fit for fight. Om jag får en dipp under dagen så pratar jag med mina kollegor, om allt annat än jobb, för att få tillbaka energin.