fbpx

Informationsmöte 7/9

På torsdag den 7 september klockan 10:00 är du välkommen till oss på informationsmöte. För kunds räkning söker vi drivna säljkonsulter till våra uppdragsgivare. Ditt uppdrag som säljkonsult innebär att ringa till företag och värva medlemmar som i och med sitt medlemskap är med och ser till att verksamheten blir finansierad. Du behöver ingen tidigare erfarenhet då all utbildning sker internt.

Som säljkonsult hos oss möts du av en väl fungerande och anpassad IT-miljö, och vi ligger långt framme när det gäller utveckling av hjälpmedel och verktyg som underlättar vid försäljning. Koncepta lägger stor vikt vid arbetsplatsens utformning och de yttre förutsättningarna. Alla säljkonsulter arbetar i eget kontor och har samtidigt möjlighet att umgås i fräscha samlingsutrymmen. Som säljkonsult kan du påverka både din lön och din arbetstid. Du arbetar dagtid och kontaktar endast företag.

På torsdagens infoträff får du veta mer om hur vi jobbar, information om våra kampanjer samt möjligheten att träffa respektive avdelningschef.

Kolla in vår Youtubekanal om du redan nu vill tjuvkika lite på dina framtida kollegor.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till madeleine.pettersson@koncepta.se.