fbpx

Kommunikatör med foto- och filmkunskaper – vikariat

Jobbet är varierande innefattande allt från den kreativa idéprocessen till produktion av både digitalt och tryckt material. Tjänsten innebär intern och extern kommunikation för företaget och företagets uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Personen vi söker kommer att vara delaktig i det kreativa arbetet av att planera insatser och kommunikationsmaterial, men en stor del av arbetet ligger även i det operativa med att utforma, sprida och utvärdera material. Till arbetsuppgifterna tillhör, bland annat, att jobba med grafisk design och layout, texter, samt produktion och redigering av foto och film. Därmed behövs kunskapen i att kunna fotografera och filma i denna tjänst. Till tjänsten tillhör också att vara med och ta fram content till sociala medier och hemsidor, både bild, text och layout. I arbetet utgår vi ibland från befintliga grafiska mallar, men i denna tjänst behövs även kunnande i att skapa layout och material från grunden.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs goda kunskaper inom Adobe-sviten, främst InDesign, Illustrator, Photoshop och Premiere Pro. Vi jobbar även i andra system och program, som till exempel Canva. Du bör ha god kompetens inom grafisk design samt känsla för färg och form, samt mycket god språk- och kommunikationsförmåga i svenska – både tal och skrift. Vi vill även att du har lätt för att samarbeta då du kommer att ingå i vårt design- och kommunikationsteam som jobbar både självständigt och tätt i grupp.

Egenskapsmässigt söker vi dig som är kreativ och kommunikativ, och har en positiv, lösnings- och kundorienterad inställning. Du är samarbetsvillig, lyhörd och flexibel, men har inget emot att jobba självständigt. I denna roll är det viktigt att du har och vågar komma med egna idéer och tar egna initiativ. Du har ett modernt tänk, håller dig helst uppdaterad inom trender och stilar, och kan målgruppsanpassa budskapet efter mottagare och kanal.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom media, marknad och/eller kommunikation, alternativt införskaffat motsvarande kunskaper på annat sätt, som till exempel genom att tidigare ha arbetat i en liknande roll. Vi ser gärna att du bifogar material från din portfolio alternativt adress till hemsida.

Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet, med start i maj 2024.