fbpx

Bildbomb från Vidbynäs 2018

Fredag till lördag den 24–25 augusti var det dags för Konceptas årliga kickoff som även i år arrangerades på mysiga Vidbynäs Gård & Konferens. Vi körde samma lagindelning som förra året och redan tidigt i våras fick vi reda på årets tema – årtionden. Veckorna innan har det planerats, övats och viskats i korridorerna, och lagen har med själ och hjärta gått in för att göra det mest spektakulära scenframträdandet. Åtminstone vissa lag. 😉

Festligheterna började redan i bussen på vägen till Nykvarn med musikquiz och goodiebags, och efter en välbehövlig fika var alla redo för femkamp. Lagen gjorde upp i bland annat säckhoppning, skid-stafett och en ny variant av sätt knorr på grisen. Lagkamrater och (korrupta?) domare hejade till slut fram 60-talet som det vinnande laget.

Före middagen var det äntligen dags för det alla väntat på – showerna! Ledningsgruppen var först ut och tolkade 20-talet med en svängig charleston, sedan följde alla lag i tur och ordning innan 90-talet knöt ihop säcken (med att visa häcken, tack Ronny och Ragge). Gapskratt, busvisslingar och en någorlunda samstämmig jury talade sitt tydliga språk – alla lag bjöd på GRYMMA uppträdanden men bäst ifrån sig gjorde 80-talet som kammade hem segern.

Trerätters middag, Papa Ugly och dans avslutade kvällen. Tack till alla som var med och gjorde årets kickoff till en oförglömlig tillställning!