Barn går till skolan med ryggsäckar.

På uppdrag av stiftelsen Aktiv Skola söker vi nu en verksamhetschef

Aktiv Skola är en stiftelse som grundades 2015 för att konkret och direkt bidra till en positiv utveckling av en av de viktigaste frågorna i samhället – skolan. Stiftelsen vill bidra till att skapa en bättre skola i Sverige och har därför tagit hjälp av kunniga personer för att förmedla aktuellt och kostnadsfritt material till alla skolor. Aktiv Skola fokuserar på områdena droger, grooming, hälsa (psykisk och fysisk), miljö och mobbningStiftelsen har sakkunniga på alla dessa områden och tillsammans med inhyrda experter och representanter från förtroendegruppen tas tidsenligt, användarvänligt och lättillgängligt material fram. 

Vem söker vi?

Aktiv Skola söker nu en verksamhetschef som kan leda, planera och bidra till utvecklingen av stiftelsen. Allt ifrån planering av stiftelsens framtida arbete och utveckling till att administrativt jobba med beställningar, utskick och turnéplaner, och marknadsföra stiftelsen genom samarbeten och mässor. Detta är en ny roll i stiftelsen som kommer att utformas under arbetets och tidens gång, men personen som är tänkt kommer att ha ett brett ansvar över stiftelsens dagliga verksamhet. 

Vi ser att du är en drivande person som har ett resultatinriktat arbetssätt och kan fatta snabba beslut. Rollen kräver också att du är verbal och har lätt för att kommunicera, samt att du är bekväm med sociala situationer och presentationer. Du bör ha en förmåga att hålla i många trådar samtidigt och ha en helhetssyn över stiftelsens arbete och utveckling. Från denna helhetssyn är det också viktigt att du har kapaciteten att ta initiativ i den dagliga verksamheten för att uppfylla stiftelsens mål och vision, och modet att göra detta.

För tjänsten krävs att du har körkort, samt mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Meriterande är om du har ledarerfarenhet och/eller erfarenhet av personalansvar. Som merit betraktas även högskole-/ universitetsutbildning inom exempelvis projektledning/ledning, retorik, marknadsföring, kommunikation eller dylikt. 

Arbetstider och lön

Arbetstider är måndag till fredag 08.00-16.30. Tjänstgöringsort är Örebro men arbetsresor kan förekomma. Individuell lönesättning. Tjänsten är en fast anställning som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning.

Tillträde

Vi tar emot ansökningar löpande, men påbörjar intervjuprocessen med start den 11 januari 2021.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Neste på 019-7601045.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till nina.neste@koncepta.se senast den 15 januari.

 


www.aktivskola.org