fbpx

Utvecklare i .NET

Vi söker en utvecklare i .NET som vill jobba med utveckling samt underhåll av våra internt utvecklade applikationer, men även vara med och styra utvecklingsresans gång framåt. Du kommer att jobba brett genom hela kedjan från databasnära utveckling till frontend-utveckling, och kommer även att ha ansvar för förnyelsen av våra interna system.

Sök tjänsten

Utvecklare i .NET

Om rollen
Vi söker en utvecklare i .NET som vill vara en del i vårt utvecklingsteam. Du kommer att jobba med utveckling samt underhåll av våra internt utvecklade applikationer, men även vara med och styra utvecklingsresans gång framåt.  

Koncepta är ett medarbetarfokuserat företag med cirka 130 medarbetare, där stort fokus ligger på gemenskap och må bra på jobbet. Därmed, förutom ansvarsfulla arbetsuppgifter, kommer du även ha en hel del andra förmåner som alla på företaget har. Arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Friskvårdsbidrag finns, vi har kollektivavtal med Unionen och lönesättningen är individuell. 

Vem söker vi?
De applikationer som vi jobbar med består av Winforms-applikationer, ASP.NET -lösningar, Webbservices och Windows-tjänster. Du kommer att jobba brett genom hela kedjan från databasnära utveckling till frontend-utveckling, och kommer även att ha ansvar för förnyelsen av våra interna system. Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling samt utveckling i .NET och C#. Du bör ha goda kunskaper i SQL då många av våra applikationer är tätt integrerade med databaserna för vårt affärssystem. Meriterande är erfarenhet från Visma Business, Azure, api-utveckling. Har du dessutom vana eller intresse av att drifta servrar, nätverk, brandväggar och annat därtill finns det stora möjligheter för personlig utveckling. Vi ser gärna att du har minst några års arbetslivserfarenhet inom området, samt att du trivs att jobba med lite av varje, även om största delen av jobbet kommer att handla om utveckling och underhåll av befintliga och nya applikationer. 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter en prestigelös och utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakt med andra. Vi ser gärna att du har ett kommunikativt förhållningssätt och att du kommer med konstruktiva förslag, skapar förståelse och ser möjligheter och begränsningar. Du skall vara en drivande och självgående person som lockas av utmaningen att förbättra, har lätt att ta dig an nya uppgifter och kontinuerligt har ett långsiktigt fokus. Vidare önskar vi att du har ett kundorienterat tänk och är lyhörd för beställarnas önskemål samt har ett strukturerat arbetssätt. Då jobbet innebär mycket kontakt inom organisationen skall du ha goda kunskaper i svenska (både tal och skrift). 

Söka tjänsten
Rekryteringsprocessen med intervjuer påbörjas från och med vecka 15. Tillträde i augusti, men vi kommer att börja gå igenom ansökningar omgående så du är självklart välkommen med din ansökan redan idag. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef Jonas Yxfeldt, 019–760 10 00.  
 
Avdelning
IT
Ort
Örebro

Vi berättar gärna mer om jobbet

Vad roligt att du vill ha mer information om jobbet. Lämna ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan.

Sök tjänsten

Tack för din ansökan!

Din information

Börja med att fylla i den information vi behöver för att kontakta dig.

Vi behöver ditt namn.
Vi behöver ditt namn.
Vi behöver din e-postadress.
Vi behöver ditt telefonnummer.

Bifoga filer

Här kan du, om du vill, bifoga filer.

Övrig information

Finns det något annat du vill berätta om dig själv?

Sammanfattning av din ansökan


/


Stämmer allting? Då är det bara att klicka på 'Skicka ansökan' så hörs vi snart!

Sök tjänsten

Kontakt

Christer Blomberg

Rekryterare

christer.blomberg@koncepta.se

073-5300052