fbpx

Systemadministratör med automatiseringsfokus

Vi söker en systemadministratör med Azurevana och automatiseringsfokus. Du kommer att ingå i ett team med utvecklare och ansvara för driften av vår IT-miljö bestående av ett 20-tal servrar och ca 130 arbetsplatser i en PC-miljö. Du kommer också jobba med automatisering av driftsättningar.

Sök tjänsten
Om rollen
Vi söker en systemadministratör med Azurevana och automatiseringsfokus. Du kommer att ingå i ett team med utvecklare och ansvara för driften av vår IT-miljö bestående av ett 20-tal servrar och ca 130 arbetsplatser i en PC-miljö. Du kommer också jobba med automatisering av driftsättningar av programvara, hantering av klientdatorer i en Intune-miljö samt säkerhet och konfigurering av datorer och nätverk. Du kommer att jobba tätt tillsammans med vår utvecklare för att skapa en hållbar långsiktig lösning där processen ska vara så automatiserad som möjligt, både med avseende på driftsättning och hantering av hård- och mjukvara.

Koncepta är ett medarbetarfokuserat företag med cirka 130 medarbetare, där stort fokus ligger på gemenskap och må bra på jobbet. Därmed, förutom ansvarsfulla arbetsuppgifter, kommer du även ha en hel del andra förmåner som alla på företaget har. Arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Friskvårdsbidrag finns, vi har kollektivavtal med Unionen och lönesättningen är individuell.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av drift och underhåll av servrar i windowsmiljö, nätverk, brandväggar och powershell. Du bör ha kunskaper inom Intune och Azure inklusive Azure AD och du har tidigare erfarenhet av att skapa automatiserade installationer och processer. Du bör även ha ett generellt intresse för IT och teknik. Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom området, du trivs med att arbeta med lite av varje, även om den största delen av ditt arbete kommer.

Meriterande är erfarenheter från Autopilot, Azure Pipelines, azure web apps och användarsupport. Kan du läsa eller ännu hellre skriva kod i C# är det en bonus. Kan du dessutom balansera säkerhet med användarvänlighet är du så gott som hemma!

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter en prestigelös och utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakt med andra. Vi ser gärna att du har ett kommunikativt förhållningssätt och att du kommer med konstruktiva förslag, skapar förståelse och ser möjligheter och begränsningar. Du skall vara en drivande och självgående person som lockas av utmaningen att förbättra, har lätt att ta dig an nya uppgifter, och kontinuerligt har ett långsiktigt fokus. Vidare önskar vi att du har ett kundorienterat tänk och är lyhörd för beställarnas önskemål samt har ett strukturerat arbetssätt. Då jobbet innebär mycket kontakt inom organisationen skall du ha goda kunskaper i svenska (både tal och skrift).

Söka tjänsten
Rekryteringsprocessen med intervjuer påbörjas från och med vecka 15. Tillträde i augusti, men vi kommer att börja gå igenom ansökningar omgående så du är självklart välkommen med din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef Jonas Yxfeldt, 019–7601000.
Avdelning
IT
Ort
Örebro

Vi berättar gärna mer om jobbet

Vad roligt att du vill ha mer information om jobbet. Lämna ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan.

Sök tjänsten

Tack för din ansökan!

Din information

Börja med att fylla i den information vi behöver för att kontakta dig.

Vi behöver ditt namn.
Vi behöver ditt namn.
Vi behöver din e-postadress.
Vi behöver ditt telefonnummer.

Bifoga filer

Här kan du, om du vill, bifoga filer.

Övrig information

Finns det något annat du vill berätta om dig själv?

Sammanfattning av din ansökan


/


Stämmer allting? Då är det bara att klicka på 'Skicka ansökan' så hörs vi snart!

Sök tjänsten

Kontakt

Christer Blomberg

Rekryterare

christer.blomberg@koncepta.se

073-5300052