Vi erbjuder en helhetslösning

Vi erbjuder alla de tjänster som behövs för att skräddarsy lösningar för företag och organisationer som vill utvecklas och expandera. Under vårt tak finns högt specialiserad yrkeskunskap inom telemarketing, administration, it, ekonomi, design och kommunikation. Tillsammans med våra uppdragsgivare formar vi en lösning utifrån var och ens unika behov och önskemål.

Ekonomi och administration
Design och kommunikation
IT
Telemarketing

Ekonomi och administration

Vår kompetens spänner över ett stort område då vi har lång erfarenhet av bokföring, löneadministration, momsredovisning och bokslut. Vi kan erbjuda kvalificerade redovisningstjänster och andra administrativa tjänster till både små och stora företag. Vi kvalitetssäkrar vårt arbete tack vare ett omfattande kontaktnät av skattejurister, revisionsbyråer och advokater. Vi tar hand om din redovisning oavsett vilken bolagsform du valt – aktiebolag, handelsbolag eller enskild näringsverksamhet. Du väljer själv hur stor del av ekonomihanteringen vi ska ta hand om, och vi skräddarsyr vår service efter dina önskemål.

Design och kommunikation

En tilltalande grafisk design är grundläggande för att nå ut med och stärka sitt varumärke. Vi kan hjälpa dig med framtagning av logotyp, grafisk profil, informationsmaterial, powerpointpresentationer, hemsida, nyhetsbrev och mycket mer. Vi har många års erfarenhet av marknadsföring och annonsering, och ett stort kontaktnät. Vi kan också hjälpa dig med dina satsningar på sociala medier och vara behjälplig med allt från strategi, uppstart, hantering och annonsering. Vi ser till att du når din målgrupp genom att komma överens om vilka plattformar du bör använda och vilket innehåll som är lämpligast att jobba med. Vi ser också till att innehållet på din webbplats är relevant och av hög kvalitet för att skapa en stark och stabil grund.

IT

Vi kan erbjuda ett brett spektrum av kvalificerade IT-tjänster. Vi ser till att du som kund har en väl fungerande och anpassad IT-miljö i allt från infrastruktur och nätverk till servrar, klienter och programvara. Vi har en bred kompetens inom utveckling, integrationer och webb. Vi arbetar dessutom ständigt med att hitta och utveckla tekniska lösningar för att få en än mer kostnadseffektiv lösning för våra säljare och kunder.

Telemarketing

Tack vare en stor säljorganisation med en mångårig erfarenhet kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en effektiv och behovsanpassad försäljning. Vi anser oss ha marknadens bästa säljkår, och då krävs det av oss att vi alltid stävar efter att bli ännu bättre, därför genomför vi regelbundna kvalitetsuppföljningar och förstärker personalens kompetens och deras engagemang för våra uppdragsgivare. Vi jobbar fortlöpande med att utbilda inom säljteknik och har skapat en egen utbildning, EKIR, som bygger på vår egen erfarenhet sedan 30 år.

Klicka på ikonerna ovan för att läsa mer om våra tjänster.