Om oss

Vilka är vi?
Koncepta är ett bemanningsföretag som i huvudsak utbildar telefonförsäljare och hyr ut dem till olika uppdragsgivare. Vi har en stor säljorganisation med en mångårig erfarenhet av telemarketing. Vi jobbar med fundraising och vågar nog påstå att vi har en av marknadens bästa säljkårer. Men vi gör så mycket mer. Koncepta står egentligen på flera olika ben – ekonomi, IT, design och kommunikation, utbildning och telekommunikation. Vi förädlar idéer och hjälper våra uppdragsgivare att bygga sina varumärken.

Gemensamt för våra uppdragsgivare är deras samhällsengagemang, och som anställd hos oss kan du också vara med och göra skillnad. Du utbildas på plats och kan dessutom påverka både dina arbetstider och din lön. Klicka här om du är intresserad av att jobba hos oss.

Vi är 150 anställda som har kul på jobbet och sitter i fantastiskt fina lokaler. Några gånger per år har vi Koncepta-dagar och då vi hittar på roliga saker tillsammans allihop (på de olika avdelningarna händer det förstås massa kul hela tiden). Koncepta är en attraktiv arbetsplats där allt vi gör genomsyras av begreppen trivsel, glädje och kompetens. Här finns utvecklingsmöjligheter, sporrande utmaningar och urhärliga kollegor att ta en fika med.

Vad gör vi?
Vi hjälper företag och organisationer att växa och utvecklas genom att ta ett helhetsansvar för hela verksamhetsprocessen. Tillsammans med våra uppdragsgivare skräddarsyr vi en handlingsplan utifrån deras unika behov. Vi bygger från telemarketing i botten och fyller på med de tjänster som kunden önskar. Läs mer om våra tjänster här. Är du ute efter en helhetslösning fixar vi det, vill du hellre plocka delar så löser vi det också. Vi brukar säga att om du har en idé så har vi resten.