Om oss

Vi är specialister på att utveckla affärsidéer och varumärken. Vi ansvarar för hela verksamhetsprocessen från start och finansiering till utförande och drift. Bland våra tjänster finns affärsplanering, marknadsbearbetning, IT, grafisk design, tryck, webb, ekonomitjänster och andra löpande administrativa uppdrag.

Om rollen

Du kommer ansvara för utveckling och underhåll av våra internt utvecklade applikationer. Våra applikationer består av Winforms-applikationer, ASP.NET lösningar, Webbservices och windows-tjänster. Du arbetar brett genom hela kedjan från databasnära utveckling till frontend. I dina arbetsuppgifter ingår även visst ansvar för, samt drift av, vår IT-miljö bestående av ett 20-tal servrar och ca 150 arbetsplatser i en miljö blandat mellan PC och tunna klienter. Det ingår även visst underhåll av vår IP-telefoni.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling och utveckling i .NET och C#. Du bör ha goda kunskaper i SQL då många av våra applikationer är tätt integrerade med databaserna för vårt affärssystem. Du bör även ha ett generellt intresse för IT och teknik; goda IT-tekniska kunskaper. Vi söker dig som har minst några års arbetslivserfarenhet inom området, och som trivs med att arbeta med lite av varje, även om den största delen av ditt arbete kommer handla om utveckling och underhåll av befintliga och nya applikationer.

Meriterande är erfarenheter från Visma Business, IP-telefoni, användarsupport, Azure och/eller projektledning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en prestigelös och utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakt med andra. Du har ett kommunikativt förhållningssätt och kommer gärna med konstruktiva förslag, skapar förståelse och ser möjligheter och begränsningar. Du är en drivande och självgående person som lockas av utmaningen att förbättra. Vidare önskar vi att du har ett stort intresse för både teknik och verksamhet, och är lyhörd för beställarnas önskemål. Du har ett strukturerat arbetssätt och en hög analytisk förmåga. Du har goda kunskaper i svenska (både tal och skrift).

Tillträde

Snarast. Intervjuer görs löpande.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Yxfeldt, 019-7601000

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till nina.neste@koncepta.se senast 2018-12-02