.net-utvecklare

Är du vår nästa .NET-utvecklare?

Koncepta är ett företag som kontinuerligt vill framåt och just nu är vi även inne i ett större förändringsarbete och söker därmed en skarp programmerare. Vi letar efter en utvecklare med fokus på Microsoft .NET som tar täten för detta utvecklingsarbete i nära samarbete med vår IT-chef. Du kommer att ta ett stort ansvar för vår nyutveckling, samt göra visst underhåll av befintliga system.

Koncepta har medarbetarfokus och cirka 130 medarbetare. Stor vikt ligger på gemenskap och att må bra på jobbet, därmed kommer du att ha, förutom ansvarsfulla arbetsuppgifter, en hel del förmåner. Arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30, friskvårdsbidrag finns samt kollektivavtal med Unionen. Lönesättningen är individuell.

Vår vision är att ha responsiva och moderna lösningar skrivna i .NET Core. Dessa ska vara tillgängliga från en mängd olika system, både internt och externt. Vi försöker alltid att jobba med moderna lösningar som sätter enkelhet och användarvänlighet i framkant. Du kommer att jobba brett genom hela kedjan från databasnära utveckling till frontend-utveckling, och du kommer även att ha ansvar för förnyelsen av våra interna system. Du bör ha goda kunskaper i SQL då många av våra applikationer är tätt integrerade med databaserna för vårt affärssystem. Meriterande är erfarenhet från Visma Business, utveckling av tjänster och applikationer i Azure, api-utveckling.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har minst några års arbetslivserfarenhet inom området då mycket av jobbet innebär eget ansvar, samt att du trivs med att jobba med lite varje. Större delen av tjänsten kommer att innebära nyutveckling av programvara, även om visst underhåll och buggrättning kommer att ske i befintliga system. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och letar efter en prestigelös och utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakt med andra. Vi ser gärna att du har ett kommunikativt förhållningssätt och att du kommer med konstruktiva förslag, skapar förståelse och ser möjligheter och begränsningar. Du ska vara en självgående person som lätt att ta dig ann nya uppgifter och lockas av utmaningen att förbättra. Du ska ha goda kunskaper i svenska (både i tal och skrift) då kommunikationen i företaget uteslutande sker på svenska.

Tillträde

Rekryteringsprocessen påbörjas vecka 7, tillträde sker snarast därefter.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef Jonas Yxfeldt på 019-760 10 00.
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till rekryteringsansvarig Nina Neste på nina.neste@koncepta.se.

Koncepta