Är du en kreativ kommunikatör som gillar att jobba brett och är duktig på foto och layout? Vi söker nu en mångsidig kreatör till vårt design- och kommunikationsteam. Du kommer att jobba varierande, med allt från den kreativa strategiprocessen till produktion av både digitalt och tryckt material. Tjänsten innefattar både intern och extern kommunikation, från att kreativt planera och utforma till att sprida, utvärdera och förvalta informations- och kommunikationsinsatser.

Du kommer, bland annat, att jobba med grafisk design och vara delaktig i den estetiska processen för produktionen av material. Du kommer också att vara med och ta fram content till sociala medier och hemsidor. Du utgår från befintliga grafiska profiler för att ta fram anpassat innehåll, men vi ser även att du har egna idéer och kan ta egna initiativ.

Du kommer att ha huvudansvaret för fotografering, rörligt material och film samt bild- och videoredigering. För att göra detta krävs goda kunskaper inom dessa områden och kunskaper inom Adobe-sviten, främst InDesign, Photoshop, Illustrator och Premiere Pro. Du bör ha god kompetens inom grafisk design samt känsla för färg och form, samt mycket god språk- och kommunikationsförmåga i svenska – både tal och skrift. Vi vill även att du har lätt för att samarbeta då du kommer att ingå i vårt design- och kommunikationsteam som består av flera personer som jobbar både självständigt men även tätt i grupp.

Personlighetsmässigt söker vi dig som är kreativ och kommunikativ, och har en positiv, lösnings- och kundorienterad inställning. Du är samarbetsvillig, lyhörd och flexibel, men har inget emot att jobba självständigt. Du har ett modernt tänk, håller dig helst uppdaterad inom trender och stilar, och kan målgruppsanpassa budskapet efter mottagare och kanal.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom media, marknad och/eller kommunikation, alternativt införskaffat motsvarande kunskaper på annat sätt, som till exempel genom att tidigare ha arbetat i en liknande roll. Vi ser gärna att du bifogar material från din portfolio alternativt adress till hemsida.

Arbetstider är måndag till fredag klockan 08.00-16.30. Lönesättningen är individuell och friskvårdsbidrag finns. Kollektivavtal med Unionen. Intervjuer sker löpande, och anställning kan komma att ske före annonsens utgångsdatum.

Mejla ditt CV och personliga brev till nina.neste@koncepta.se, eller ring 070-214 40 46 om du har frågor gällande tjänsten. 

Sök jobbet senast 20 september 2019.