Är du en kreativ kommunikatör, som är duktig på det digitala, och gärna jobbar med webb och WordPress? Har du ett öga för design och layout, och är en van användare av InDesign, Photoshop och Illustrator?

Vi söker nu en kommunikatör med digitalt fokus till vårt kommunikations- och designteam. Du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter kopplat till kommunikation och informationsspridning, med ett fokus på webb och front-end. Du kommer att vara drivande i utveckling och underhåll av våra webbplatser, samt ansvara för analyser och statistik gällande dessa och andra digitala kanaler, som sociala medier. Du kommer dessutom att jobba i ett team med andra kommunikatörer vilket innebär allt från kreativa idémöten till text- och bildbearbetning samt materialskapande.

I och med att du kommer att jobba med front-end-utveckling skall du kunna jobba i WordPress, och därav meriterande om du även kan Google Analytics, UTM-taggning, SEO samt Meta Description. På grund av att det dagliga arbetet till stor del även sker i Adobe-program, skall du kunna InDesign, Photoshop och Illustrator. För övrigt ser vi att du har ett öga för design och grafisk formgivning, är kreativ och kan uttrycka dig väl. Mycket god språkförmåga i svenska, i både tal och skrift, är grundläggande i denna tjänst. Meriterande är även om du kan hantera rörligt material, samt kan redigering och foto.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation, alternativt införskaffat motsvarande kunskaper på annat sätt, som till exempel genom att tidigare arbetat i en liknande roll.

Arbetstiderna är måndag till fredag, klockan 08.00-16.30. Kollektivavtal med Unionen. Individuell lönesättning samt friskvårdsbidrag. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig, Nina Neste, på nina.neste@koncepta.se. Intervjuer sker löpande, och tillsättning kan komma att ske innan sista datum för ansökan.

Sök jobbet senast den 25 januari.