Söker du jobb som säljkonsult?

Bra, då har du kommit rätt. På Koncepta jobbar alla säljare åt någon av våra olika uppdragsgivare, och i motsats till många andra säljer vi inte produkter, här hjälper vi våra uppdragsgivare att värva medlemmar som i och med sitt medlemskap bidrar till att verksamheten blir finansierad.

Som säljkonsult hos oss möts du av en väl fungerande och anpassad IT-miljö och vi ligger långt framme när det gäller utveckling av hjälpmedel och verktyg som underlättar vid telefonförsäljning. Vi lägger stor vikt vid arbetsplatsens utformning och de yttre förutsättningarna.

Koncepta har kontor i Örebro och Västerås.

Hos oss har du:

  • Eget kontorsrum
  • Grundlön enligt kollektivavtal + goda möjligheter att tjäna mer (provision utan tak)
  • Möjligheten att påverka din arbetstid
  • En ledning som bryr sig om sina anställda
  • Friskvårdsbidrag (du får halva årskostnaden betald om du har ett träningskort)

Dessutom arbetar vi enbart dagtid och ringer endast företag. Låter det bra? Härligt!

Vi har gjort en att göra-lista till dig som vi tycker att du ska beta av – kavla upp ärmarna nu så kör vi:

  1. Kolla på filmerna här nedanför för att möta några av våra medarbetare (dina blivande kollegor?)
  2. Skicka ditt CV till christer.blomberg@koncepta.se (har du frågor går det bra att ringa till Christer på 073-5300052)
  3. Invänta att Christer svarar på ditt mejl. Han brukar vara ruskigt snabb så gå inte för långt från datorn och se till att du inte har ljudlöst på telefonen
  4. Fira att du snart har världens skönaste kollegor

Utbildningsserien EKIR

Decennier av framgång i telemarketingbranschen har resulterat i vår utbildningsserie EKIR, en utbildning som alla diplomerade säljkonsulter på Koncepta har genomgått. EKIR vilar på grundstenarna engagemang, kompetens, insats och resultat. Utbildningen är uppbyggd i delkurser där både teori och praktiska övningar ingår. Du utbildas på plats under arbetstid, och varje delkurs avslutas med ett kunskapsprov där godkänt resultat leder vidare till nästa steg. Vid behov har Koncepta ytterligare några fristående utbildningar att erbjuda.

Grundutbildning

Engagemang – EKIR

Kompetens – EKIR

Insats – EKIR

Resultat – EKIR

Motivation

Coachutbildning

Grundutbildning

Grundutbildningen ger en övergripande baskunskap om telemarketing och säljandets konst. Den ger dig goda förutsättningar för att komma igång med en framgångsrik försäljning.

Engagemang – EKIR

Utbildningen Engagemang tar upp det som är essensen av all lyckad försäljning, nämligen inställning, målmedvetenhet och vilja.

Kompetens – EKIR

Utbildningen Kompetens fokuserar på vikten av att ha produkt- och problemkännedom samt rätt kunskap och säljteknik.

Insats – EKIR

Utbildningen Insats handlar om hur man i praktiken använder sig av sin kompetens och sitt engagemang. Den tar bland annat upp fokusering, argumentation, och effektivitet.

Resultat – EKIR

Den avslutande utbildningen i EKIR-serien är Resultat vilken åskådliggör hur man effektivt kan använda sig av tidigare resultat för att utveckla och förfina sin försäljning. Utbildningen tar bland annat upp analys, redskap och prognoser.

Motivation

Motivation är en fristående del som beskriver skillnaden mellan den egna inställningen och de yttre förutsättningarna. Den tar bland annat upp vikten av mental träning och av att ha en tydlig målbild.

Coachutbildning

Konceptas coachutbildning är till för dem som ska lära ut och coacha andra i försäljning. Huvudtemat i utbildningen är kommunikation.

Klicka i listan ovan för att läsa mer om våra utbildningar.