fbpx

Vi möter: Isabella Gyllheden Ek, receptionist

Vi möter: Isabella Gyllheden Ek, receptionist

Fem snabba med Isabella

Morgon eller kväll?
Kväll!

Chips eller godis?
Godis, gärna något surt.

Cola eller Pepsi?
Cola zero

Stan eller landet?
Staden!

Kundbemötande via telefon eller besök?
Kundbemötande över lag. Jag älskar människor, så de får gärna ringa eller knata in för att prata med mig!

Hur ser din roll på Koncepta ut?

Min roll på Koncepta är att vara lite som spindeln i nätet. Jag arbetar med att tillhandahålla service till både kunder och personal inom företaget, men även andra samarbetspartners. Jag sköter en hel del administration men jag har även den viktiga uppgiften att förmedla information till rätt person så att de i sin tur kan utföra sitt jobb.

Vad har du för bakgrund?

Jag har en ganska bred bakgrund när det kommer till att arbeta med människor. Jag arbetade över tio år inom psykiatrin på USÖ som bland annat bemanningssamordnare. Jag har också arbetat inom akutsjukvård på USÖ men även inom RFSL med provtagning samt som ungdomsledare för deras egen ungdomsgård för HBTQ-ungdomar. Sedan är jag också en gammal växelhäxa från Eniro-tiden, och har även hunnit jobba några år inom butik.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste är nog att jag får möta så många härliga människor och att jag kan arbeta med problemlösning. Jag gillar att fixa saker och att ha många bollar i luften!

Vilka utmaningar stöter du på?

Till största delen kan utmaningarna, så här till en början, vara att minnas alla de moment man ska komma ihåg för att utföra de administrativa uppgifterna. Det kan hända att det blir lite små misstag innan man riktigt kommer in i det. Jag tror de största utmaningarna jag stött på hittills är just det, att komma ihåg; namn på personal, vem man ska koppla samtal till, veta var jag hittar rätt information osv. Men förhoppningsvis har mina kollegor överseende med det. Lyckligtvis så lär jag mig snabbt!

Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar så älskar jag att resa. Umgås gärna med vänner och familj. Är en ”gamer” i grunden, så jag spelar en hel del dataspel. Sjunga i kör är något jag gillar, samt skaffa mig lite mer kroppskonst i form av tatueringar.

Nämn tre saker att tänka på vid kundbemötande?

Professionalism, service, samt ett trevligt bemötande.